Introductie

Welkom op de website van BC Diessen. Deze website geeft u een overzicht van en over onze vereniging met informatie over competitie uitslagen en standen tijdens het seizoen 2023 / 2024BC_Diessen.jpg

BC Diessen in een notendop

Wij zijn een club waar het accent ligt op recreatief bridgen met toch een competitief element. De club wordt collegiaal geleid, af en toe zal er een beroep op de leden worden gedaan voor hulp.

Onze bridgeclub is opgericht op 25 januari 1995, het is een vereniging met rechtsbevoegdheid, opgericht bij notariële akte en geregistreerd in het handelsregister van de K. v. K. in Tilburg.

De bridgeclub telt momenteel 58 spelende leden.  Er is nog ruimte voor groei.

Het nieuwe bridgeseizoen vangt aan op 7 september 2023 en eindigt op 4 april 2024. Tijdens het seizoen organiseert de bridgeclub een interne clubcompetitie, met natuurlijk de clubkampioen en een open drive.

De competitiespeelavond is op donderdagavond, aanvang 19.45 uur en wij spelen in het:

Hercules Sport & Partycentrum

Rijtseweg 1, 5087 BJ Diessen,

tel. 013 5042517

Onze bridgeclub speelt in 3-lijnen, een lijn voor beginnende spelers en twee lijnen voor geoefende spelers. Wij gebruiken de "Bridgemates" voor de scoretelling, zodat na afloop van de wedstrijd het resultaat binnen enkele minuten beschikbaar is.

Het bestuur stelt zich ten doel een goede sfeer te creëren en twijfelt er niet aan dat eventuele aan- en opmerkingen goedgemutst en opbouwend worden geformuleerd.